vissza se nézni
lebegni felhőn át a magasba ha érek
ahol már elképzelhető a folytonosság
csend a hangja minden szívverésnek
fázni kezd hiába takarják
engedj mennem értem ne tegyél semmit
lemondó utca fokait nehezen lépem
suttog a szél nehogy azt elhidd
jusson eszedbe valahogy beszédem
jusson eszedbe szemem a hallgatásé
eső pöttyözte üveg a fénye átható
beletelik a tegnap legyen az másé
vissza se nézni talán az volna jó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-09-04 16:07:58
Utolsó módosítás ideje: 2020-09-04 16:07:58