van valami irracionális az elmúlásban
mégis valami vonzerő van a halálban
mindenképp múlni kell
mint ahogy az ég vizében oldódik az alkony
még utószor vissza kell tekinteni
ahogy azt a lebukó nap teszi a horizonton
aztán jöhet a sötétség és a nagy semmi
veszendő az élet nem lehet mit tenni