Büfögésák
Alkonyi giccsben sörtelenítek. Kurva meleg van.
Tompa színekből messzire húznak távoli képek,
mert a jelenkor: kis buborékok garmada, napban,
sárga vizeldék klórszaga, tócsák szélire lépek,
óvatos isten, hát az a jéger már nem esett jól.
Markol a csapszár, szürke tükörcsonk áll az időben,
összekacsintunk én meg a másik lapra szerelve,
ő se kívánhat, én se kívánok újra belőlem,
múlik a klórszag vélt hűvösének kósza szerelme,
hagyjuk a múltat, hát, az a jéger rossz felemen szól.
Rajtam az este súlya, kiprésel, hányok a parton.
Szénfeketével írt gyomorégés. Szódabikarbon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-08-07 12:47:27
Utolsó módosítás ideje: 2020-08-07 12:47:27