ajkú
itt ugyanolyan füvek közé
ugyanolyan autók között
hasonló házak, hasonló ajtókon
ugyanolyan ég alatt
ugyanaz a fény szakad
hasonlóan
vagy ugyanúgy
minden szinte ugyanolyan
talán az más
hogy idegen hangokkal beszélnek
nem is értem őket, csak nagyjából
de régen is csak nagyjából értettem, pedig egy nyelven beszéltünk régiekkel
állítólag
most nem gondolok
minek is gondolnék
hiábavalóság
rakás szalma vagyok
kicsi rakás
egy pince helyen lakom
járok dolgozni
elemgyár
képkeret vagyok
keretben elemgyár
idegen föld ez, idegen elemek
mégsem lett más
nincs ismerősöm itt
bár otthon sem voltak közeli ismerőseim
állítólag voltak
én nem tudok róluk
hála istennek
azt hiszem nem gondolok
itt ugyanúgy fáj
ugyanolyan
fájdalom
csak németajkú
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-13 14:08:23
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-13 14:08:23