utóhatás
Irma néni ágynak esett
megkönyörült rajta vagy ki tudja
végül is nem vitte magával
szikár ereje megdumálta a kaszást
a pillanatnyi dobbanásait segítő műszer
elemes remény kapszulából
üzent szervezetének
jósolva zamatos perceket
durván lökte el a finom falatokat
sohasem érdekelte a gasztronómia
ha a jó szándék bonyodalommal
párosodik citromízű
gondgyerekek születnek
a frigyből
őket nehéz kivakarni az alomból
Irma néni opálszemében
halványan tükröződött
a gyertya habókos lángja
a tapasztalat nem vált bölcsességgé
úgy folyt át rajta mint
két kavics között a vékonyka ér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-11 17:08:34
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-11 17:08:34