kéretlen érzéstelenítés
már mindennapos hogy bárhol és bármikor
most úgy tűnik
a hamisság soha el nem fárad
vörös tócsákban szegek pörögnek
és lassan bizonyosság lesz a gyanakvásból
ahogy a fals illúziókból emelt várak
sorban összeomlanak
elfogynak a szimbólumok is
a kezeletlen sebek érzéketlenek
az üvöltések kiszűrhető háttérzajok lesznek
csak nehogy megszokottá váljon
hogy más éled újra az utolsó lélegzetedben
2017.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-08 08:30:28
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-10 09:20:03