Bújdosó
van az a fájdalom, amit mindenki lát, az ő nevén
neveznek, az ő vonásait nézik, amikor rád néznek.
neked nincs szavad rá, mint ahogy nincs szavad
a saját kezedre, a saját szemedre, csak tudod,
hogy némely dolgokat vele nem érinthetsz meg,
hogy vannak tekintetek, amelyekkel sosem
találkozhatsz. minden élet magban a virág,
imádsággal takarod a szégyened, várva,
amíg végre mindenki elfelejt, amikor
legalább egy rétegét az arcodról lemoshatod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-06-03 18:58:42
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-03 19:33:14