Mily aranyos
mily édes
anyához közel álló
hízelegni képes.
Világra jött
megszületett
most ismerkedik:
milyen is az élet?
Akár fiú
akár lány
életünk fontos része
nagy az igénye
mindenre, főleg
önzetlen szeretetre.
Mikor fiatalok,
szerelmesek vagyunk
egy egész világot
megváltani akarunk.
Mily aranyos
mily édes
a szerelem alkotta
így, mindenre képes...