A KENTAUR
Dugóhúzó repülésben az impulzusrendszer.
Ez egy idétlen mosógép volt,
semmi több! A tárcsája kikezdett velem, a hajlíthatatlannal. A katódok
ájulásba hajszolják a portfoliókat. A mikulás túl sokat csörtetett a szánjával,
ezért karóba húzták a felszínesen alvók.
Kackiásan kockás pionír jelentkezik az útravalóért. Ja, elfelejtettem mondani, hogy itt
az utak nincsenek bitumenből, hanem arra valók,
hogy belefojtsanak minket a szitárhegyen megtapadó csecsebecsékbe.
A batárok ezen megbotránkoznak…
Mindenki tudja rólam, hogy kentaur lelkem egy denevérbe szállt, de az senkit sem érdekel, hogy részvényese akarok lenni
a saját, élő videómnak!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-25 10:47:58
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-25 10:47:58