Szoríts
Nem voltam jó ebben sosem,
aki menni akar, elmehet,
látod, szó nélkül elengedem
a szavadat, a szemedet.
Ne én szorítsak, engem szorítsanak,
akkor nem gyanakszom; kellek-e…
de ha találsz még pár vágyfonalat,
csak adj egy szálat a kezembe.
Azon majd elindulok
hogy megkeressem a szavakat, a szemedet,
mire összeérünk megtanulod,
én nem tartok, csak szeretek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-12 15:59:32
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-12 15:59:32