ülök a parton
ez most egy egyszemélyes
bal féltekés kreatív író tanfolyam
kagylóval írok a homokba
keresgélek valamit.
egy kifejezést ránk?
tudom
a lélek skorbutja
a kiüresedett mondatok
a szívé a vágyak könyve
üres lapokkal
mellettem kaktuszfüge bokrok
a kaktuszfüge is veszélyes,
ha nem vagy ügyes,
ujjadba szalad ezernyi
kivehetetlen horgastüske.
úgy kell a gyümölcshöz
hozzányúlni, hogy a két végét
levágod és keresztbe metszed
a héját, majd késsel óvatosan
kigöngyölöd belőle a húsát.
mintha szívműtétet végeznél
a rögöt óvatosan kimetszed
és a krízishelyzetben defibrillálod
az új érzéseket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-08 20:01:28
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-08 20:01:28