Akár ez is lehet
Szemed leolvad, fejed lehal,
Fáradt lehetsz alighanem.
Mit párosával osztanak,
Úgy véled, végleg nem érdekel.
Butább vagy mint kis kamaszként,
Mikor mindenben megláttad, mit,
Már a pécén sem keresnél.
Hogy szerethetsz, ha nem szeretnél.
Essünk túl gépen, emberen,
A vágyak nagy része bevett
Szokás, bátortalankodás,
Mi van, ha túlra jutottál?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-23 00:00:58
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-23 00:00:58