csiriz
csiriz lehetsz, kimarsz
sárga csekkeken feladsz
kiegyenlítés, számlarendezés
kilélegzés
bezzeg az idősotthonban
szeretik egymást, a kardvirágok
között, összehajolnak
egymás kis versei fölött könnyeznek
mikor felhúzod a redőnyt
kilélegzel
mikor elalszol, felébredsz
kilélegzel
mikor megszámolod lépteid
kilélegzel
mikor nem gondolsz semmire
az öreglányoknál nehezebb a visszatartás
legyen az a vizelet
belerúgok az ajtófélfába
bár az nem tehet az egészről
mégis,
valamibe bele kell rúgni
ha nem lehet kilélegezni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-02 20:54:09
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-02 20:54:09