Cím:
Teleírt lapjaim mára kiürültek,
Mást olvasok rajtuk, amit írtam egykor.
Mikoron magamnak, másmikor meg másnak,
Szégyenlőzködve, kivagyisággal,
Azt hittem, aki szól, erősebben élne,
Ha belehal, akkor, már akkor megérte,
Fiatal olvasat, kamasz szétszórságban,
Mindenki menekül, ha olyannak látnak,
Mint én a világot, mit magamban látok.
Nem kiáltás volt, szűkölés, félelem,
Meddig vagyok rabul, ki szabad szeretne;
Csak öleljenek meg, másra mire lennék,
Kamaszkor, tüskehéj, fegyvertelenség.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-01 21:00:28
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-01 21:00:28