séták a sárban
ez a kibaszott köd
úgy rejti a völgyet
mint valami szelíd harci gáz
nem öl csak eltompít
hideg és nedves
az emberek bezárkóznak
meleg szobáikba
csend van
egyedül botorkálok a kutyámmal
a sáros ösvényeken
újra kell terveznem az életemet
megakadt ez a kurva gépezet
dühös vagyok
saját kínjaimon nevetek
kétrét görnyeszt a szorongás
de fel kell állnom
nyugtatók
relaxáció
rock and roll
most egyik se segít
csak az írás
a hosszú séták a dombokon
a terápiám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-12-01 10:43:12
Utolsó módosítás ideje: 2019-12-01 10:43:12