Karácsonyhoz közel
Az ember nem érti, mi a jó és mi a rossz,
Különben nem ballagna együtt krampusszal mikulás.
Nem lehetne kérdés: Barabást vagy Jézust?
Egyszerűbb volna minden más.
Az ember nem tudja, melyik pillanat számít,
Különben nem hazudna haldoklónak (is) életet.
Igazat mondana: "Ma elalszol.
Élni csak Jézussal lehet!"
Az ember örül az ócskavasnak is,
Holott elszakad az egész világ,
Új eget, új földet, új szívet kap itt,
Akit az Atya megtalált.
Az ember, ha rosszat készül tenni,
Kinyílik körülötte a szellemi világ,
Harc lesz ott, hol nem is sejtené…
Krisztus győzelmét zengd világ!
Krisztus győzelmét zengd világ!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-11-27 04:52:08
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-27 04:52:08