Fölnéz ránk a táj:
csúcsmászókra, küzdünk
a meredekkel, uralni kell
minden hágót,
szerpentin
hullámban váltjuk a járdákat,
árnyékos balt forró jobbra
cserélve lihegünk, érünk
a felföld magasába.
Megpihenünk, bebábozódunk,
röptet a természet, pillangókként száll
hatunk vissza.