Maradtam volna még
Emlékszel? Sütött a Nap.
Kit érdekelt akkor az évszak.
A krematórium füstje békésen szállt.
Elköszönt egy lélek,
bókolt bokor, virág.
Feketében ácsorogtatok.
Lassan nőtt égig a sírhalom.
A szél pisszenni sem mert.
Az idő madárdaltalan hevert.
Hosszú volt az út. Míg követtél
lábad sokszor megrogyott.
Nekem sem könnyű itt a Mennyben.
Nélküled. De jó lenne néha
egy kis halálszünet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-12 13:36:19
Utolsó módosítás ideje: 2019-11-04 11:45:35