Nincs behatárolt tere, ideje, tömege
a kapcsolatunkban semminek.
Korlátja csupán a képzeletünk határa.
Óriási szabadság ez.
Bármi lehetséges, még az is,
hogy csak a jót vegyük bele.
A valóság egyik aspektusát.
Egy kicsit olyan, mint
boldog petesejtnek lenni,
vagy csak izgága hímivarsejtnek.
Nincs találkozás.
Csak potenciál.