Túlhordott gondolat
Nyöszörög benn a gondolat,
szavakhoz keres nyelvet.
Már szólás előtt megrokkant:
belül rohad és retteg.
Vélemények szövevénye:
részekre szakadt szemlék.
Kitörne földre és égre
a megtépázott emlék.
Halmaz nélküli formában
szivárog repedésbe.
Szétfolyik a csatornákban:
túlhordott lett a léte.
Se ki, se be nem lel utat
öntőformát mintázni.
Az elme billentyűin kutat:
frissítést konfigurálni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-15 08:03:16
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-15 11:55:43