Véletlenül akármerre lehetek
Összekeveredett a rajt és a cél
És már az irányok sem helyesek
A távolban túl homályos lett a kép
Beleremeg és még bele is rángat
Az elem már régen nem egész csak fél
És a félelem nem jó felé mozgat
Kint már nyár jön de bent megmaradt a tél