Vers a három hűtőtoronyról
a csokival kezdődött
az édes Inota-szelettel
papírján három kéményóriás
csodákat ígért és képzeletem
naponta átrepült a háztetőn
a kis falun
át a városon
aztán tengerre szálltam keletről
nyugatra határokon ugrottam át
becsavarogtam Amerikát
láttam a Horn-fokot
és eközben bezárt a gyár
kéményein három madár
várja a visszaérkezőket
ezért most én is elmegyek az első -
utolsó tavaszhoz
s mikor majd a nyár is elmarad
seholsincs papírhazámról mesélek
az utánunk érkezőknek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-08 00:29:05
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-18 01:11:16