Ki fogja megtanítani…
Mondjátok meg nekem
ki fogja megtanítani gyermekeinknek
ha mi már mind automatizált
pénzkereső célgépekké válunk
e matematikus-közgazdasági esztelenséggel gondolkodó világba zártan
Ki fogja megtanítani nekik,
hogy a testiség, a nemi élet
- tulajdonképpen az aktus -
nem csak
a fajfenntartás kiküszöbölhetetlennek látszó része
s értéke nem a regisztrált esetek legnagyobb száma
Hanem az Élet megszületése óta
a csak nekünk, Embereknek megadatott
legszentebb érzés: a Szerelem
gyönyör-ködökbe burkolt
páros lélek-összeolvadása
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.