Kétségbeesetten vágytad birtokolni
az éveket a csillagot
mely az éjszakáról beszél.
Az elrejtett erdőt
alvó utcák mély-sötétjét.
Plakátok félpucér hölgyeit
bedeszkázott ablakokat.
Sírköveket faragatlan köveket.
Lámpaoszlopok piszkos falak az aszfalt
krétával írt verseit.
Az egy életre szóló
kézfogásokat öleléseket.