Relatív
most jónak látom az egészet,
persze ez is relatív,
mint ahogy magamhoz képest
ma reggel szép vagyok,
vagy mikor megkérdezem,
hogy „boldog vagy-e, Édes?”,
te meg vissza… „hogy ezt
megállapítani ki az illetékes?”,
és nézőpont kérdése
mennyire vagy komolytalan,
és másokhoz mérten
mennyire alkuszunk,
a szavaknak mekkora súlya van
és kérdéses, hogy a mi két
kis univerzumunk
mihez viszonyítva paralel,
mert tényleg minden relatív,
de amit mondok,
azt hidd el… mélyről hoztam fel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-26 18:27:33
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-26 18:27:33