A beszéd felé
A kvantummechanikához
annyi közöm,
mint neked,
nem játszom a hozzáértőt -
"teszik, de nem tudják" -
terepe vagyok a rám esőnek.
Még az se kell,
hogy higgyek benne,
akár a gondviselés
árad csak a lét értelme,
de én buta vagyok.
Rítusokat találok ki,
társadalmi eredetű fékekkel
serkentem magam
a behatárolt halhatatlanságban.
Szépen próbálok beszélni,
hogy szebbek legyenek gondolataim.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-22 18:10:27
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-22 18:10:27