Amikor belegondol
Az utolsó szöveg olyan, mint a első,
Tapogatódzás sötétben a szóval,
Odabenn fény van, a gépezet megvan,
Csodálod az előadást, vagy előkáromlod
Az alkotót.
Minden a szertartáson múlik, a napok
Rimusán, a hullámokra fekszel, nem te
Teremted a vizet se, de a túlélésben benne
Vagy.
Megnevezed dolgok közt magad, emberek
Között mik téged képviselnek: gesztusod
És attitűdöd; és jól tudod, az mégse vagy,
Csak pillanat, mi túlnőtt rajtad, annyi vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-02 11:50:11
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-02 11:50:11