voltál, leszel
voltál nekem két pólus között a vonzás
virágbibére hulló harmatom
amplitúdóba zárt harangkongás
elmúlásból is éledő hajnalom
voltál nekem szerencse boldogság alázat
falombot ringató őszi szél
télben szunnyadó barázdája tájnak
ölelős tavaszból rajzó méh'
voltál nekem suttogó kertek virágos ágya
seholsincs világban sehol sincs bűntudat
estike szőnyegén suttogó árnyak
szavak képek sziklák szelídség indulat
vagy nekem árvaság szülém hiánya
tollam hegyére száradt gondolat
kavicsok között őrlődő büszkeségem
szótlanságba karcolt alkonyat
leszel tán újra csepp a számon
hűsítő édes éltető
utolsó szó halotti imámban
de lehet csak sóhaj ami még menthető
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-27 18:29:57
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-27 18:31:51