csillagcsokor
hiányzol
pedig mellettem fekszel
körém fonod az éjszakát
átszellemül az idő
nyomod a nyomomban jár
pillanat csak az elmúlás
szerencsésnek ez adatik
eszembe jut olykor
mert telik a perc
rohamosan falja a
napot a hold árnyéka
mi vár a másik oldalon
kutatom mohón az űrt
talán van ott néhány plusz óra
amit most szednek sebesen
a csillagok színes csokorba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-13 05:36:59
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-13 05:36:59