könnyű
üres szemgödreimből
dolguk végeztével
pókok másznak elő
megszőtték álmaim
nem csoda, hogy legyekről álmodom
legyek vagy ne legyek
tubi vagy ne
galambok
Jóska, levelet hozott a zöld galamb
egyetért-e ön azzal, hogy minden nagyon jó legyen
vagy inkább azt szeretné, hogy semmi sem
ugye, hogy nem is kell gondolkodni
úgyse tudna, nincs szeme
csukott szemmel lehetne jól elmélyülni
ja, szóljon, ha elfogytak az álmai
küldjük a pókokat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-05 04:23:55
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-05 19:47:06