premier ( 3. utolsó, javított változat)
a díszletgyártás folyamata
skizofrén őrület
tervmegbeszélés
storyzásba fullad
sárral írhatnák a mintákat
a zivatar úgyis elmossa
pillanatnyi változásokat
hullat a karcos homokba
anyázás és kurva élet
percenként felüti a fejét
kötőszóként funkcionál
mindig mindenki azonnal akar mindent
érett sajtszínű festék
csordul az enyves lábasból
tonnányi szerelvény
hasítja a színpaddeszkát
kínpaddá változik
a kreativitás malmai
gyorsan őrölnek
darabosra
agyat fogat
az elme egyensúlya megbomlik
a csikkvégen hamu remeg
fáradt leesni
vér verejték
köpet nyál
utolsó kapkodó rúgások
függöny fel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-15 05:28:24
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-15 05:28:24