A megfélemlített
Minden vasárnap énekelem
a Szabadíts meg a gonosztól-t
az elmében ez egy terv,
stratégiailag jó,
hogy templomi gondnoki státuszig vittem.
Fegyelmezett ámenekkel
zárok a liturgia végén,
s a gúnyolódó vésznek
filléres előlegét
jégverem perselyek résébe betömtem.
Otthon a tévé előtt alszom,
fülemben az Áhítatokkal,
és a te akaratod
a szívben sötét robajjal
helyet követel önös indítékodnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-13 14:33:39
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-13 14:33:39