fal-térközök
kirekesztem magamat magamból
hogy elérjem a letisztult teret
világotokat – az érinthetetlent
belemászni a gondolataitokba
és megérteni verseitek miértjét
mert bennem csak az írásvágy tombol
és a sírásvágy hogy kívül rekedek
s találom magam olyan dimenzióban
hol már nem foghat meg a kezetek
hogy élve-holt marad ami voltam
szavak híján csak kesereghetek
s félek nekem nem adatik szó
utat találni magántereitekhez
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-10 09:01:59
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-10 09:23:13