Kronosz (j)
Házak roppannak súlyos titkok alatt.
Köztük villanásnyi kép a szebb jövő,
és mély rianás a hosszú borzalom.
Reménytelenség párája borul a tájra.
Valami véglegesen elkezdődött.
Részegen tántorog a földgolyó,
szélütések rángatják a tengereket.
Születés fordul korai halálba,
mely gőzölgő vértől győzelemittas.
Félelem ráncolja az arcokat;
érezni sötét erők lappangását.
Valakik hallhattak a jövendölésről.
Úgy hírlik nincs kiút, menekvés.
Talán csak: Ítélet-idő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-25 23:17:29
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-25 23:17:29