A Könny
Az új élet könnyviharban fogan,
csókunk is könnyek sűrűjében ég,
könnyhullatással dereng a hajnal,
és könnyes szemmel köszön el a vég.
Bölcsességnek könnycsepp az ereje;
Könnyeket áraszt a tavaszi szél,
könnyben ázik a világ teteje...
Sűrű könnyben fuldoklik a remény.
Könnyel vallod meg szerelmes szavad,
könnybe burkolódzik a szenvedély,
még sikolyunk is könnyekből fakad,
hisz hallgat a szív, csak a könny beszél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Homokváram (Budapest, 2012)
Kiadó: Cserhát Művészkör
Feltöltés ideje: 2019-03-01 23:07:03
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-01 23:07:03