Harag bölcsőjében rángatóz' a gyermek.
Nem talál kiútat szabadulásához.
Arca pokoli – ragaszkodik hozzá.
Tükörszemében narcisztikus tüzek égnek.
Ártatlanul igaznak hazudja magát.
Indulna a purgatóriumba mosni kezeit.
Száradó szíve friss vérre szomjazik.
Hiába! Meztelen, nyavalyás és szegény.
Még kiskorú, de már látszanak hullafoltjai.