DÓM
Robot
Csat
Robotcsat csatrobot
Minek a készülődés a lámához felsült ő a bűnmegelőzésben
startgép ne hurcold tovább
képes kipofozni az órarendből a diverziót
lám most is a torkodba meleg tükörrel néz
köszvényében kirándulást lehet tenni hányingerkeltő gyilkos bömbölése
a napkollektoroknak a bűntudat sarkantyúzta
tehervagonoknak
Szóval a köszvényének nyílnak a jégvirágok
övé a csempészáruk egyötöde s az a nevelhetetlen tajtékpipa
de mindez nem elég
szeretné ha az alkohol hűbérese lenne
mit tesz ennek érdekében
felszólítja az évszakokat bújjanak el a kandallójában
foltos ingük békeidőben csapong
ha háború éri őket maximum megölnek egy denevért Egy majom suhan át
a szögmérők felett
kétszer megkerüli önmagát
ő sem érti mit keres itt a becsületrendtől megfosztották erre még
halványan emlékszik
megspékeli a bántalmazott nők földalatti szervezetét
hűtőt bont és marólúggal önti le az ecsetről vett szagmintát
felegyenesedik és átérzi a félméteres golyóstoll anyagi megrázkódtatását
s hogy a tanulás elvitte a csúcsokat
miért nem született cafetériának búsong
kígyókkal öblögetett nyelve pórul járt a raktárrendezéssel
a félbeszakadt kilométerkövekkel
nem szereti ha a patak dereng vagy ha a mamut késik
ezzel a viselkedésével a tápláléklánc legaljára penderült
a pusztát bemérő pléhrózsa szirmai szerencsére betakarták
hogy miért nem született cafetériának kérdezzétek
a parfümnél megtapasztalt allergiás reakciót Pandóra szelencéjében ő pont
elsőosztályos
Hagyom időtlen az órarend életre keljen hol szerpentint rendel az éteri kulcs ott a homály rendetlen és hátrafelé hajló mohát szedeget rendületlen
a rövid villanyszolgáltatási zavar
Íme az ülőkádra szakosodott tojáshéjszínű tűzfal
fejszékkel felfegyverkezve
íme az engedelmességre szorított portáldaru horga
amint beleakad a prémiumba melynek csillagsávos lobogójára rávarrták
a Karib tenger életrajzát és íme a nagy Életkerék
A prézli megérdemli hogy vesszőfutásnak nevezzék
a jakobinus puttonyzár rendelte így
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-04 17:01:06
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-04 17:01:06