"Aki dudás akar lenni"...
Vásárra vitted a lelked,
két fillért sem adtak érte.
Ingyen sem kellett senkinek.
Csak a vén Patás ígérte,
hogy bohócsipkát ad neked
koszlott hitedért cserébe.
És játszhatsz, ahogy akarod,
ahogy mindig is akartad.
Versben, hegedűn, színpadon...
Mindegy, röhögnek vagy sírnak.
Úgyis holló várja szemed,
te meg bolyonghatsz örökre.
Akkor, ha nyugtod nem leled,
magadat kérdezd. Megérte?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-08 12:34:30
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-08 12:34:30