Gemini, " Vándorlás a hosszú úton "
annyira jó volt az első farmer szaga
a rágó íze vagy
megérinteni egy Apple lemezt
elindultunk mint akik tudják
valahol várnak ránk
kincsgyűjtők lettünk örök tinédzserek
korunk mázlista balekjai
nyugatról szólt a zene a film
és az első csók az első pálinka íze írta bennünk
a lányregényt titkos kollégiumi mosókonyhák
elrejtett cigarettapapírjain
korfogók lettünk lázas kis álomkirályok akik
szépbe kevertünk mindent
Tolsztojjal Stendhallal mentünk a bálba
virágot loptunk egymás hajába észre sem
vettük hogy hamis könyvekből tanuljuk a háborút
végül kitárult minden és mi rácsodálkoztunk de jó
ám a jövőt mégis egyedül kreáltuk báván
s most két elcseszett kor ütközőjén kapaszkodunk
egymásba
egyre szorosabban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-07 00:29:14
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-14 14:20:15