Sárga és fáj ha belemegy a szemedbe...
Voltak napok amikor még tudtam
És vannak napok amikor most is tudom
Máskor nem értek semmit
Csak kapaszkodom
Másokba álmokba néha csak magamba
Hideg van összehúzom magam
Melegben kitágulok
A világ néha így is szorít
Máskor úgy is lötyög
Olyan nagy
Nagynak nagy
Mégsem férek el
Pedig befizettem
Duplán és előre
Még sincs meg a helyem
De legalább színes
Feldíszíthetem
Mielőtt szétesik
Vedd le a kabátod
Így rád melegszik
De így gyorsabb
Vagy épp lassabb
Vagy jobb vagy bal
R betűs vízi állat a reményhal
Remény kemény lepény
Egyik sem főnyeremény
Persze azért csinálom
Megyek tovább
Mert eddig mindig volt tovább
Mi lesz ha majd nem?
És az meg milyen?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-31 00:00:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-31 00:00:06