Okulj belőle
Ha önmagad kell legyőzve győzni,
nem saját magaddal kergetőzni,
ha megérinted ruhádat egyszer,
nem vagy közelebb,nincs kész a vegyszer,
hangosabban szólj, ordíts, kiáltozz
(egyetlen ember a nagyvilághoz),
úgy tanulj te is, okulj belőle,
hátra nem haladsz, csakis előre!
2018. október 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-23 17:39:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-23 17:39:15