jó lesz a kertben hol apám hallgatózik
nagymamák gyerekkel
lovasok motor repülő
a folyón túl sípol a pesti gyors
és a harangok
milyen könnyedén húzzák az időt
lepkecsontú vak öreg
mi lett belőled délceg vén csatár
nyomul az ősz megterítene avarral
ha most elindulnék ki adna enni