Kimerevített pillanat
Szól a pacsirta,
belevijjog a mentő,
egy kislány piros rollerrel a járdán,
a buszmegálló tábláján keresztespók,
megdördül az ég,
egy néni megáll, liheg,
csikorog a fék.
Félsz, hallgatod a reggelt.
Egyszerre érzékeled.
A vörös kommunizmusra gondolsz,
azután a többi színre,
a démonokra, akik benned alszanak.
Az összes Istenre, akikre felnézel.
Túl sok az ember, ki zebrán megy át,
és nagyon-nagyon szomorú.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-18 19:08:44
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-21 08:03:57