viszony
méltattál éjjel
méltattál nappal
ám kikacagtál ha halni jöttem
sajgó vállaim felett
sosem voltál ott
s lassan meggörnyedtem
szóvá tetted hogy vagyok
hogy létezik az élet
s hogy minden makrancos dolog
belőlem kelt ki
belőlem éledt
mondtad: tagadod
hogy létem neked virít
(avarmúlt fájásokban
mindent csókod hamisít)
kaptam terheket
kaptam viharokat
fázásokat
zokogva jártam egymagam
eldobtál meghasonlottam
bűnöket szítottál
felkavartad a port
összeroppantottad bennem
az undort
védtél és üldöztél
hazug kebleden szerettél
dédelgettél, korbácsoltál
hol akartál, hol gyűlöltél
kivirágzott bennem a fájdalom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-29 18:49:21
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-29 18:49:21