Ott vagyok
Azon az oldalon álltam
Még egy darabig a kövek
Alatt majd továbbmentem
Az agyam ereiben mély hideg
Majd visszajöttem és körülnéztem
A falak rámzuhantak de
Még megláttam a kapu elõtt
De az már csak a helye volt
Amikor ismét a járdára ültem
A sötétben az árnyéka lebegett
Pedig világosban még nem láttam
Aznap már nem találtam meg
De holnap újra lemegy a nap
Megint elég sötét lesz
Ott leszek. Mindig ott vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-24 04:00:09
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-24 04:00:09