A giccsről pláne, avagy kussoljá'
A történet úgy kezdődött,
hogy a fiam barátai
lomtalanítottak egy
babakocsiban ülő játékbabát.
Tetoválták,
kiszúrták az egyik szemét
és betolták a kertünkbe.
A férjem felszögelte.
A giccs csendes őrült.
Nem akar manipulálni.
Ártalmatlan állat.
Egy ritka szép nő,
egy eredendő gondolat.
Olyan nyilvánvaló igaz,
mint a csecsemő kapcsolata -
a kertünkben élő fenyőfával.
Karsai Marcinak - igaz anyai szeretettel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-22 11:14:34
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-22 11:17:25