Fokról-fokra
Fokról-fokra
hosszú ujjakkal
öreg már a fa előttünk
ágai kotorásszák
az ablakot
olvasószemüveg kellene
túl kicsik lettek a szemeid
apróbbak de élesebbek
a tüskék
csáprágó mélyed az éjszakába
fogatlan szél sír
fordulnak a napraforgók
lefelé hajolnak
a korlátlan darálás
röpke dalokat csinál
pár elnyűtt csikorgásból
a lépcsőházban
ülünk összekuporodva
mindig lejjebb
fokról-fokra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-07 20:26:09
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-07 20:26:09