Sírhelyem lesz két szemed
Papíron hallgatóznak szavak,
fellép az est sarlója – arat;
vágja az égi rendet.
Mindennap lehanyatlik a nap,
pakolgatom a szavakat;
legózom földi rendem.
Nyomodban a makacs akarat
illúziót röptet és madarat –
ihletet hozzon nekem.
Lobbanok szemed igézetében,
test harcol lélek ellenében;
ide-oda repdesek.
Csendsziromba menekül szívem,
egyensúlyozik, majd kibillen;
félek, végleg elveszek.
Süketté vakít a szerelem,
keselyűknek veti a testem;
sírhelyem lesz két szemed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-07 08:29:16
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-07 08:29:16