kánikulában éjjel
már nincs mit levetnem
a mennyezetet nézem
de hát nem is látszik
felváltva nyitom-csukom a szemeim
van-e különbség
igen, ha kinyitom, csípi a veríték
hány óra
mindjárt kelni kéne
na végre egy hűvösebb folt a párnán
ha megint iszom, biztos akkor kell majd felkelnem
ha végre elaludtam
régen le se szartam az ilyet
megint lesz vagy kilenc mikor felébredek
mire észre is térek, tízóra
nem is lesz elég egy főző
hülye vagyok, amíg rágódom, biztos nem alszom el
a picsába, világosodik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-30 09:44:45
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-30 09:44:45