Korlátok
A korlátaim és a korlátaid
Hangoljuk össze valahogy őket
Ne érjenek túl egymáson
Ne legyenek túl messze egymástól
Illeszkedjenek mint a kondenzált gyűrűk.
Töltsük ki pontosan a teret
Használjuk takarékosan
Hiszen egyre kevesebb van belőle
Illeszkedjünk pontosan, tudva hogy
mindez aktiválási energiát igényel
De végül alacsonyabb
energiaállapotba kerülhetünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-18 17:06:53
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-18 17:08:51